qui som?

disseny gràfic

impressió

post impressió

on som?

 

qui som?

TALLER GRÀFIC ÒFSET som una empresa dedicada al servei i tècniques de les Arts Gràfiques que neix amb la il·lusió d’adaptar-se dia a dia a les necessitats del mercat i dels nostres clients.

La producció d’impresos ha experimentat un creixement important en aquests darrers anys. Les exigències en qualitat per part de la indústria publicitaria i els editors de revistes, i la implantació de noves tecnologies, desconegudes fins fa poc anys –digital Computer to Plate (ctp)- confirmaven la necessitat d’ampliar i modernitzar la nostra empresa.

Coincidint amb el nostre vintè aniversari hem estrenat recentment unes àmplies instal·lacions de 1.500 metres quadrats ubicades al Polígon Agro-Reus, per on es distribueiexen els departaments de creativitat, pre-impressió, impressió, manipulació, encuadernació i administració.

Amb la mateixa voluntat d’atenció personalitzada al client que ens ha diferenciat al llarg dels anys, l’empresa ofereix actualment Serveis Integrals d’Impressió que van des de la concepció i disseny de l’imprès o publicació fins a lliurament del material domicili del client, ja imprès i acabat.

 

 

C/ Capçanes, 3 i 5 (Pol. Ind. Agro-Reus) 43206 Reus (Tarragona) · Tel. 977 323 620 · Fax 977 326 993